Iuliana Țîrcavu

Contabil

Profesie: contabil
Experiență profesională: contabilitate, training, management

Despre mine

Trăim într-o lume în care orice lucru are un cost, iar arta supraviețuirii într-o afacere este să termini fiecare zi pe profit. Mi-a plăcut matematica din copilărie și am ales o carieră în domeniul economic pentru că în spatele fiecărei activități de succes este un contabil care ține evidența costurilor și a cheltuielilor.

Cred în

Ca formație profesională sunt un om al cifrelor. Ele nu mint și nu pot fi păcălite niciodată. Știu că dacă un proiect nu iese mai întâi pe hârtie, nu are nicio șansă de reușită în realitate

˝If you fail to plan, you plan to fail˝ – Benjamin Franklin. Îmi fac temele de fiecare dată cu mare atenție și am grijă ca și colegii mei să fie pregătiți pentru orice variantă de scenariu. La sfârșitul zilei, muzica e tot un business, iar treaba artiștilor este să fie concentrați pe creație, nu să se gândească la facturi și plăți. În altă ordine de idei, rolul meu este să-mi țin colegii departe de orice formă de stres.

Sunt un profesionist de succes, pentru că am reușit să îmi construiesc o carieră în cel mai frumos loc din oraș. Puțini economiști și contabili au șansa de a lucra printre artiști, așa cum fac eu. Cred că meseria unui om inteligent nu este rodul întâmplării, ci mai degrabă este un alt fel de oglindă a personalității sale.

Mă pricep la

Management 90%
Contabilitate 97%
Consultanță 90%
Training 92%
Sus