Emil Mihai

Operator sunet

Profesie: operator sunet
Experiență profesională: producție audio
Specializări: masterizare, post-procesare sunet, arhivare

Despre mine

Trebuie să recunosc faptul că am unul dintre cele mai frumoase joburi din lume! De-a lungul multor ani mi-au trecut prin mână benzile originale pe care sunt imprimate marile albume ale istoriei muzicale românești și am avut privilegiul să mă număr printre cei care au avut în păstrare această arhivă neprețuită. Este o misiune pe care mi-am asumat-o alături de echipa Electrecord si pe care o îndeplinim în fiecare zi cu responsabilitatea unor oameni care au în grijă o parte din moștenirea culturală a unui popor.

Cred în

Am început să lucrez la Electrecord pe vremea când înregistrările se făceau pe bandă de magnetofon și ajungeau la public pe disc de vinil sau pe casetă. Azi, aceste obiecte, la fel ca și aparatele pe care se ascultau, au ajuns exponate de muzeu. Sunetul se înregistrează și se stochează pe hard disk, iar procesarea se face pe calculatoare. Progresul uimitor al tehnilogiei ne oferă posibilități infinite, dar cele mai importante resurse rămân talentul, cunoștințele și experiența oamenilor.

Electrecord însemnă munca multor generații de artiști și tehnicieni.     Prestigiul acestui brand a fost construit în timp, cu multă migală și dăruire din partea celor care au făcut parte din echipa companiei. De aceea, unul dintre cele mai prețioase lucruri din patrimoniul Electrecord rămâne tradiția celor aproape 100 de ani în care am fost alături de ascultătorii noștri.

Pentru fiecare dintre proiectele la care lucrăm, este important să găsim soluții ingenioase, eficiente și profesioniste. Nu este o știință exactă, iar diferența se face întotdeauna cu multă creativitate.

Mă pricep la

Masterizare 98%
Post-procesare 95%
Editare sunet 95%
IT 90%
Sus