Anișoara Vișan

Grafician

Profesie: grafician
Specializări: grafică, tehnoredactare

Despre mine

Artele vizuale și muzica sunt elemente definitorii ale unei culturi. Mai mult decât atât, în epoca modernă este esențial ca un produs să fie prezentat într-o formă cât mai atractivă. Designul este o componentă esențială a marketingului, iar Electrecord este condamnat să țină pasul cu rigorile unei piețe concurențiale. Pentru mine, șansa de a face parte din povestea de succes a celei mai importante case de discuri din România este un vis devenit realitate.

Cred în

Ca profesionist în domeniul artelor vizuale, știu că tot ceea ce ne înconjoară stă sub semnul echilibrului. Simetria este și un principiu  pe care îl regăsim întotdeauna când evaluăm consecințele propriilor noastre decizii.

Arta nu este doar o formă de exprimare a credințelor unui om. Arta este și o limbă universală, un mod de a traduce valorile care depășesc dimensiunea geografică sau istorică. Cred că arta este limbajul suprem și locul în care se reunesc mințile și sufletele tuturor oamenilor.

Un lucru bine făcut trebuie să fie plăcut la vedere. Designul este în egală măsură o formă de artă și o expresie a eficienței. Să dau o formă vizuală unor lucrări muzicale mi se pare o provocare și o responsabilitate majoră.

Mă pricep la

Design 97%
Grafică 95%
Management 90%
Producție multimedia 90%
Sus