Electrecord
22

Am trecut printr-un Război Mondial. Am fost martorii unei Revoluții. Am văzut totul în jurul nostru prăbușindu-se și am fost alături de generațiile care au renăscut după marile încercări prin care a trecut România. Ne-am întristat, am sperat, am mers contra curentului, dar nu am renunțat niciodată. Suntem o parte din istoria acestui popor și ne stă în fire să mergem până la capăt, indiferent de necazurile care ne lovesc.

Astăzi, ca în fiecare zi din ultimii 88 de ani, suntem alături de prietenii și partenerii nostri, dar am ales să o facem în mod responsabil. Echipa Electrecord duce mai departe proiectele și angajamentele companiei în regim de muncă la domiciliu. Tot ceea ce ne-am asumat va fi dus la bun sfârșit, atâta vreme cât nu afectează siguranța individuală sau colectivă.

Contactați-ne ca și până acum! Haideți să vorbim, chiar dacă de data asta o vom face doar de la distanță. Dacă fizic nu putem fi unii lângă ceilalți, rămânem lângă voi cu mintea, cu voința și cu toată prietenia pe care v-am arătat-o de-a lungul timpului. Un lucru am învățat foarte bine să facem, din 1932: să ascultăm. Ne gândim la voi, ne gândim la viitor. Vă dorim sănătate și inspirație!

Echipa Electrecord

Share

2 comments

  1. 15/04/2020 at 20:49
    Bogdan Dima

    Multumesc Electrecord!

  2. 26/05/2020 at 11:17
    Florin

    Este o bucurie nespusa sa vad ca a revenit pe piata Electrecord in aceste haine noi. Am 32 de ani si am crescut cu discurile si casetele produse de Electrecord. Acustica studio-ului o regasesc in fiecare imprimare a regretatului maestru Theodor Negrescu. Fiind un artist aspirant de lansare, mi-ar placea sa am ocazia sa imprim odata in acest studio, care a fost martorul fauririi talentului si creativitatii muzicale romanesti de atatea generatii. Acest brand, Electrecord, nu trebuie sa piara. Este “Abbey Road” al României, si trebuie păstrat cu orice pret! Va apreciez si va doresc putere si sanatate in acest ambitios proiect care reuneste trecutul, prezentul si de aici incolo si viitorul Electrecord!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sus