30

Ali Vila (Alexandra Gavrilă) este studentă la Universitatea Națională de Muzică din București a lansat deja mai multe piese pe canalul ei de Youtube. Ideea unei colaborări cu Electrecord a venit firesc, din dorința de a lucra cu o companie de producție importantă. Primul proiect comun a fost un videoclip la piesa ˝Tornadoes¨. Filmările s-au desfășurat în studioul Electrecord și au durat două zile. Regia este semnată de Manuel Soare și Cristiana Dicianu.

Am ales o scenografie simplă, clasică, pentru că am vrut să scoatem în evidență profilul Alexandrei și expresivitatea interpretării ei.

Manuel Soare – regizor

Filmare maraton

Au fost două zile istovitoare pentru Alexandra, care a reușit să rămână în formă chiar și după opt ore de filmare. Scenariul clipului a solicitat la maxim energia și concentrarea artistei, care a cântat la pian, a dansat și a interpretat impecabil toate scenele cerute de echipa de producție.

Este un vis frumos, dar și un pas firesc în cariera mea, să lucrez în studioul de înregistrări prin care au trecut toți cântăreții importanți ai acestei țări. Electrecord este un brand sinonim cu muzica românească și mă bucur să iau parte la renașterea sa.

Alexandra Gavrilă

Tornadoes este cea mai recentă piesă lansată de Ali Vila și va putea fi urmărită pe canalul de Youtube al cântăreței începând cu 15 februarie.

Urmează primul album. Marca Electrecord

Ali Vila a discutat deja cu reprezentanții Electrecord despre o colaborare de viitor și este posibil ca primul album al artistei să fie produs chiar în studiourile companiei. Fanii cântăreței o vor putea asculta live în curând chiar în cadrul unui eveniment de prezentare organizat în studioul Electrecord.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sus